CONFORM ULTIMELOR MODIFICARI LEGALE SOCIETATEA TREBUIE "SA AIBA IN ANUL ANTERIOR(2010) UN NUMAR MEDIU DE PINA LA 3 SALARIATI EXLUSIV" -EU INTELEG PINA LA 2 SALARIATI, SI EU AM DIN IULIE 2010 O SALARIATA IN CONCEDIU DE CRESTERE COPIL, IN DECLARATII PTR.2010 E TRANSMISA CU=0, SE IA IN CALCUL CA NR. DE 2 SALARIATI IN 2010?????
Trebuie sa aveti nr.mediu de salariati pana la 3 exclusiv.Deci pana la 2.99 inclusiv.
Nr.mediu se calculeaza ca medie aritmetica luand in calcul nr.de salariati existenti in stat in fiecare luna si impartiti la 12..Se ia in calcul si salariata in CIC.
buna seara,am tot citit si eu cu nr mediu de salariati dar pina la urma am inteles-nimic-
am o societate infiintata doar in septembrie 2010 astfel
sept-4 salariati
oct-4 salariati
nov-5 salariati
dec-5 salariati
daca am inteles bine fac 4+4+5+5=18/12=1,5 sau 18/4 =4,5 ???
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.