avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme banca

buna ziua.Am o problema si vreau sa cer sfaturi:tatal meu a avut un credit de consum pe care nu la achitat integral,drept urmare,banca a inaintat dosarul spre o firma de recuperare!problema mea e:daca singurul lucru pe care pot sa il ia este apartamentul si intre timp apartamentul mi-l vinde mie...printrun act de vanzare-cumparare,mai poate firma respectiva sa ii faca ceva?sa imi ia mie apartamentul?va rog daca puteti sa ma ajutati!multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 18:23, 29 Septembrie 2011
multumesc mult pt ajutor dar nu am banii necesari pt ai vira in cont o suma mare de banii!o alta varianta ar fii sa vand apartamentul unui prieten ca sa nu mai apara probleme gen :tata-fiu!atunci presupun ca nu ar mai avea ce sa spuna!nu?!?!?
filotie a scris:

multumesc mult pt ajutor dar nu am banii necesari pt ai vira in cont o suma mare de banii!o alta varianta ar fii sa vand apartamentul unui prieten ca sa nu mai apara probleme gen :tata-fiu!atunci presupun ca nu ar mai avea ce sa spuna!nu?!?!?

Teoretic, la o prima vedere, nu.Practic...ma intreb si eu, ce veti face, peste cativa ani-ipoteza, daca prietenul va refuza sa va "transfere" dreptul de proprietate asupra apartamentului, invocand, fel si fel de, pretexte...

Ar trebui sa luati in calcul si o astfel de varianta ori alte variante-ipotetice, hazardate : poate prietenul se insoara/decedeaza si apar diversi mostenitori, obtine credite-nu le plateste si garanteaza cu bunul imobil, ori nu-si plateste intretinerea si..este executat silit, etc.

Ultima modificare: Joi, 29 Septembrie 2011
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire bruneta89 bruneta89 buna seara as dori sa stiu am primit acasa o executare silita prin care este specificat urmarirea bunurilor mobile. la munca inca nu a ajuns institare azi ... (vezi toată discuția)
Cat reprezinta mai exact poprirea in cazul executarii silite la un credit ipotecar? raduandrei_75 raduandrei_75 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri competente (eventual cu numarul articolului din codul civil) la situatia mea. Mai exact, sunt divortat de ... (vezi toată discuția)
Executare silita Bonaparte33 Bonaparte33 Salut, datorifa faptului ca am multe rate, nu am reusit sa le platesc la timp si am intrat pe lista neagra a iroului de Credit. Banca la care am cea mai mare ... (vezi toată discuția)