avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cesionare drepturi sau Cesionare drepturi litigoase ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cesionare drepturi sau Cesionare drepturi litigoase ?

Buna seara,
Un contract incheiat de un notar denumit Cesiune de drepturi produce efecte juridice ? Nu exista nici un fel de litigiu la data incheierii actului, peste tot pe unde am cautat, nu am gasit decat Cesiune de drepturi litigioase care produce efecte juridice fiind incheiat in in timpul derularii unui proces.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Miandra , utilizator 05:05, 29 Septembrie 2011
Nimeni nu stie nimic ?
Nimeni nu ma poate ajuta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare drepturi litigioase dandanaua dandanaua Printr-un act sub semnatura privata, eventual incheiat la un cabinet de avocatură, poate o persoană să-si vândă dreptul de proprietate asupra unui teren ... (vezi toată discuția)
Recurs - act de proprietate iandra iandra Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns, la urmatoarea situatie: - persoana A, proprietar, este citat in calitate de parat intr-un dosar ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o societate de recuperari creante comandantul comandantul am si eu o problema cu acesta firma \"periculoasa\" de recuperari.in anul 2007 am facut un credit la [BANCA].am platit ratele pina prin 2008 cind am plecat din ... (vezi toată discuția)