avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lipsa gestiune - nereguli in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lipsa gestiune - nereguli in cartea de munca

buna ziua numele meu este laurentiu.am o rugaminte daca ma puteti ajuta.am lucrat ca vinzator la un magazin,totul a fost ok pina intro seara cind am inchis magazinul si a venit patroana ca vrea sa faca inventar.eu nu am stat la inventar.bun a doua zi am intrbat cum a iesit inventarul nu a comentat nimic dar dupa 2 zile ma acuzat ca am iesit lipsa 5000 ron .am intrbat ,pai si ce facem acum k in situatia asta eu nu pot continua.am zis k daca e plec .bun am plecat .mentionez ca de vindut a vindut si ea si sotul dinsei cind nu eram eu.dupa o saptamina au inceput amenintari ca pune tiganii pe mine si pe copii sa ma agreseze.mam interesat la ITM si aveam contract pe doua ore cu toate ca era vorba de 4 ore.acum are o alta vinzatoare fara ami incheia mie contractul.ce pot eu face si ce imi poate face,cu toate ca acuzele sint false?va rog sa ma ajutati.multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: laurentiucostel22 , utilizator 21:30, 22 Septembrie 2011
normal nu ei ar trebui sa faca asta?adica sa anunte itm.ul de incetarea contractului?multumesc.si ce termen au la dispozitie?
nu ,eu nu am luat nimic in gestiune.am fost angajat ca lucrator comercial necalificat.multumesc.
am martori care pot declara ca dupa ce inchideam eu ei(patronii)veneau sisi luau bacsuri de bauturi pentru chindiile lor fara a ma anunta.multumesc
Ei nu pot inceta c.i.m asa fara nici un motiv.E bine ca nu ati luat nimic in primire,pentru aceste acuze.Daca nu ati facut cerere de incetare si ati plecat efectiv,trebuiau sa va transmita prin posta sa va prezentati la sediu pentru absente nemotivate.Daca plecarea dvs a fost recenta,mai putin de 3-4 zile,bine e sa mai asteptati.Nu aveti ce sa faceti la ITM.Nu deocamdata.Nimeni nu le interzice sa angajeze personal.Iar ITM-ul va va indruma sa depuneti o cerere de incetare a c.i.m.
va multumesc frumos tuturor.mam linistit.o seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz concret incetare c.i.m. nashu1111 nashu1111 In primul rand buna ziua si bine v-am gasit. De cateva saptamani ma lovesc tot mai mult si mai tare de nesimtirea unor angajatori: mi-am depus cererea de ... (vezi toată discuția)
Bună seara, sunt foarte supărată de situația prin care trec ... Atitiene Atitiene Bună seara, sunt foarte supărată de situația prin care trec și caut răspuns la oameni capabile sa ma ajute. Anul trecut la 1 august am întrat ca ... (vezi toată discuția)
Anuntarea preavizului verbal Marya STANCU Marya STANCU buna seara am si eu o problema referitor la disponibilizari si preaviz. lucrez la o firma de materiale de constructii si pe data de 22.11 2008 ni sa adus la ... (vezi toată discuția)