avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara, sunt foarte supărată de situația prin ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara, sunt foarte supărată de situația prin care trec ...

Bună seara, sunt foarte supărată de situația prin care trec și caut răspuns la oameni capabile sa ma ajute. Anul trecut la 1 august am întrat ca gestionara la un magazin cu 2 puncte de lucru, am fost amânată cu semnarea contractului de munca cum ca e contabila în concediu, etc minciuni.... Am preluat un inventar scris pe hârtii de mana, facturile reale nu au venit niciodată la mine. La 5 septembrie s-a hotărât șeful sa facă angajare ca se anunțau controale itm. Niciodată nu mi-a adus avizele la timp. Tot ce mi-a adus am scris în caietul de gestiune, am lucrat 6 zile pe săptămână, sâmbăta venea soția lui la magazin, eu nu am avut acord cu ea, aici la tara la Botoșani se practica poziția ghiocel dacă vrei sa mânaci pâine, la itm dacă apelezi vine o păsărică



și aduce vesti ca nu ai fost cuminte, am doi copii de purtat la școală, minori... Am luat în loc de 2000+ca salariu doar 1800 ca nu prea sunt vânzări. Nu am semnat stat de plata din octombrie. În ianuarie a făcut inventar și a ieșit foarte bine, doar ca pe timpul iernii ne-am certat din lipsa căldurii, am lucrat și la 4 grade în incinta pentru ca nu a vrut sa cumpere peleti la centrala, văzând ca nu dorește sa ridice scorul la salariu, și profitând de moment ca își muta marfa în celalalt punct de lucru, pt ca nu ii convenea chiria, am spus ca dacă nu ajungem sa lucram normal cu banii eu nu mai doresc sa continui. Am efectuat un alt inventar și totodată i-am înmânat o cerere de incetare a activității precum ca eu nu ma descurc cu doar 1800 de lei, am predat și cheia și cam atât. După o săptămână, adică astăzi, îmi spune ca nu a dat la contabilitate cererea mea și ca la inventar nu ii ies 3000 de lei, ne adevărat, și pe acest inventar au scris și ei, au fost noaptea și au luat marfa din magazin, pt ca el nu are permis fiindu-i suspendat pt alcool, și au scris și ei, marfa pe care eu nu am asistat-o la numărare și ridicare. Refuza sa îmi dea salariul și ma ademenește sa vin la ei la magazin sa discutam. Ce trebuie sa fac sa scap de acest calvar? Am încercat sa apelez la contabila sa vad dacă a înmânat cererea mea și sa vad de statul de plata la care dumneaei a început sa tipe la mine ca ea are treburi mai importante de făcut și sa ma duc la patron sa îmi rezolv treburile. Deci? Va mulțumesc, cu respect
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2024
Atitiene, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 24 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți depune o sesizare la ITM ci privire la neplata salariului și încetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foaie lichidare razvan2424 razvan2424 Buna seara! Am o mare neclaritate in ceea ce priveste incetarea CIM. Mi-am anuntat intentia de incetare a CIM cu acordul ambelor parti, fapt pentru care am ... (vezi toată discuția)
Salarii neplatite magdanto magdanto Buna,firma la care am lucrat a inchis punctul de lucru in decembrie si pana acum am fost in preaviz.problema mea este ca nu am primit salariile din luna ... (vezi toată discuția)
Demisie dana512 dana512 lucrez ca vanzatoare de 4 luni la un magazin cu costume si camasi ptr barbati.sefa mea de magazin mia zis de cateva zile k pana la sfarsitul saptamanii primim ... (vezi toată discuția)