avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalitati la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalitati la intretinere

Buna seara. Va rog sa ma ajutati si pe mine, desi sunt cu plata intretinerii la zi, m-am trezit cu o notificare pentru plata a 500 ron, penalitati din 2007. Mentionez ca am intrebat administratora daca mai am ceva restante si mi s-a spus ca nu mai am, dar acum m-am trezit cu aceasta notificare. Nu era de datoria doamnei administrator sa ma anunte de aceste penalitati?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:42, 24 Septembrie 2011
Daca nu a fost notificata pana in 2010 se prescrie .
Cereti-i doamnei administrator sa va scrie exact din ce se comune acea suma, la ce sume se refera penalizarile si apoi decideti daca platiti sau nu.
Asociatia poate sa va dea in judecata pentru recuperarea acestei sume, dar probabil va indura piedici nenumarate pana sa obtina ceva bani din aceasta suma in instanta, oricum, nu toata suma.....
Macar sa va satisfaceti curiozitatea in legatura cu componenta acelei sume....:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante intretinere yume21 yume21 Buna ziua. Locuiesc intr-o garsoniera inchiriata. Am facut restanta pentru o suma de aprox.1500 ron, si dobanda 900 ron. Intrebarea mea ar fi ca la data de ... (vezi toată discuția)
Penalitati la intretinere MARIA343 MARIA343 Buna seara In luna martie 2012 aveam restanta la intretinere x lei .Am achitat in luna octombrie o suma y ajungând la zi cu plata ... (vezi toată discuția)
Am probleme cu administratora de bloc unde ma indrumati sa merg, la primarie nu am primit nici un fel de ajutor! Gabriel Toth Gabriel Toth De foarte multa vreme, ma confrunt cu probleme uriase privind plata intretinerii la bloc din culpa administratorei, cui sa ma adresez, am 7000 de lei ... (vezi toată discuția)