avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firma cu sediul in Romania, poate avea cont curent in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firma cu sediul in Romania, poate avea cont curent in alta tara?

Buna seara, o rugaminte,
o firma cu sediul in romania doreste sa isi deschida cont curent intr-o alta tara.
Este posibil, s-a lovit cineva de asta?

Multumesc, Corina
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 20:12, 26 Septembrie 2011
Da, o firma poate avea deschis cont bancar intr-o alta tara si deasemenea poate face operatiuni de incasari si plati.

Aveti aici mai multe informatii:

[ link extern ] /
Asa cum spune Gabrielle Monique, da. Mai bine la UE. Dar in orice tara si ca orice persoana fizica. Si prin internet, doar ce trebuie sa se identifice clar persoana fzica sau juridica (adica administratori) pentru ce sunt normele care previn spalarii banilor si impotriva narcotrafic si arme de foc, foarte restrinse ce au fost aceptate de mai multe tari. Conventia de la Viena contra traficului de stupefiante si substante psihotrope din 1988.Conventia europeana cu privire la controlul achizitionarii si detinerii armelor de foc; Conventia europeana cu privire la reprimarea terorismului.

Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2011
Alvaro Liniers, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducerea unor obiecte interzise in penitenciar dragoscorina dragoscorina IN URMA CU UN AN AM FOST SA/I FAC O VIZITA FRATELUI MEU FIIND DETINUT IN PENITENCIARUL DIN IASI.IN POSETA FARA SA/MI DAU SEAMA AVEAM O PERECHE DE CASTI SI O ... (vezi toată discuția)
Pistol cu bile de cauciuc Nafets Nafets Buna ziua, Ma gandesc sa cer un permis pt pistol cu bile, neletal. Imn ce conditii pot folosi o astfel de arma? O pot folosi doar in cazul unui atac in casa ... (vezi toată discuția)
Trafic, detinere, cultivare de drogri. None_ None_ Buna ziua, Am o problema destul de grava, in momentul acesta sunt condamnal la 4 + 1 de inchisoare, si as vrea sa stiu care sunt optiunile mele in momentul ... (vezi toată discuția)