avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie suspendare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie suspendare contract de munca

Dosarul pentru indemnizatie de crestere copil trebuie sa contina si decizia de suspendare a contractului de munca sau cererea de solicitare a concediului pentru cresterea copilului.Cele doua documente se exclud una pe cealalta...sau ar trebui sa dispun de amandoua?
In cazul in care dispun de 126 de zile de concediu postnatal, cand ar trebui sa cer angajatorului sa imi dea acesta decizie?
Cel mai recent răspuns: SC DELTA EXPERT CONSULT SRL , Consultant resurse umane 09:45, 23 Septembrie 2011
Cuprinde:
o copie a cererii inaintata catre angajator pentru acordarea concediului pentru cresterea copilului pana la doi (sau pana la 3 ani pentru copilul cu handicap) – aprobata, semnata, stampilata, inregistrata, copie conform cu originalul;
o act aditional si/sau decizia de suspendare a contractului de munca, incepand cu a 43-a zi de la nastere sau dupa terminarea concediului de maternitate, in original sau copie conform cu originalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere indemnizatie crestere copil daca nu mai lucrez - acte necesare staycu staycu Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu ceva informatii legate de obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului daca nu mai lucrez in momentul de fata, ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil si operarea in revisal elena6ro elena6ro Buna ziua, Avem o salariata care va naste in ianuarie 2015 si la sfarsitul lunii octombrie ar trebui sa intre in concediu prenatal (84 zile). Restul de 42 de ... (vezi toată discuția)
Concediu inainte de nastere, concediu paternal, indemnizatie habar habar Buna seara! Am mai multe nelamuriri si as avea nevoie de parerile voastre. Sotia s-a angajat in luna august 2017. Eu lucrez de mai bine de 5 ani. Ne-a ... (vezi toată discuția)