Buna,
Bunicul meu ,in viata, a avut 5 copii . In urma cca 20 de ani a facut un contract de vanzare cumparare avand ca obiect o casa si terenuri cu unul dintre copii excluzand pe ceilalti.
Intre timp au decedat 3 dintre copii printre care si cel care era "cumparatorul".
"Cumparatorul" nu a avut nici o sursa de venit, nu a fost angajat nicaieri , logic nu ar fi avut posibilitatea sa cumpere nimic.
Intrebarea mea este:
Copiii care sunt in viata pot sa revendice partea lor din bunuri? Daca da, care este calea de urmat si daca sunt sanse de castig. Mentionez ca fratele decedat (cumparatorul) are un urmas.
Bunicul meu era proprietar cu bunica impreuna bun comun, bunicul inca traieste dar bunica a murit si ea.
Iar mama mea este unul din cei 5 copii. Mama traieste ,desigur. Ea este interesata in aceasta problema
Mostenire
miticasu
Buna seara, Bunicul meu a cumparat niste terenuri si o casa in anii 1942 si 1945 in anii 1970 a dat casa tatalui meu dar fara acte. In 1986 bunicu a murit tata ... (vezi toată discuția)
Succesiune
P_Iulia
Buna ziua!
In anul 2012 a murit bunicul meu, lasand in urma un teren de 5000 mp si o alta bucata de pamant agricol in alta parte. Terenurile respective sunt ... (vezi toată discuția)