avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordarea sporului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordarea sporului

Buna ziua ,

Pentru acordarea sporului de vechime, stipulat in Contractul colectiv de munca , trebuie facut un Act aditional la C.I.M ?

Cu stima
Cel mai recent răspuns: IonelaSM , utilizator 15:31, 23 Septembrie 2011
Buna ziua,

Da,
"salariul, sporurile şi cuantumul acestora se completează şi pentru contractele individuale de muncă deja înregistrate, în termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a noii hotărâri 500/2011"
O zi buna,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen revisal popgrigore1989 popgrigore1989 Buna ziua, Imi poate spune cineva si mie pana cand este termenul limita pentru transmiterea noului revisal cf hg 500, din cate stiu io in termen de 90 de ... (vezi toată discuția)
Contracte munca vio58 vio58 in sept 2011 am transmis contract de munca pe versiunea veche ,datorita faptului ca nu am transmis inca registru evidenta actualkizat in versiune noua. este ... (vezi toată discuția)
Spor de weekend se opereaza in revisal anonim2014 anonim2014 buna ziua. Speta concreta. Am avut control de itm, si ma obliga sa inchei act aditional la fiecare angajat pt sporurlie de weekend. precizez faptul ca ... (vezi toată discuția)