avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contracte munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contracte munca

in sept 2011 am transmis contract de munca pe versiunea veche ,datorita faptului ca nu am transmis inca registru evidenta actualkizat in versiune noua. este gresit? ce urmari are?multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 3 Octombrie 2011
De la 01.08.2011 aveti o perioada de 90 zile in care mai puteti trans,ite date si in Revisal-ul vechi.
simonaoprica a scris:

De la 01.08.2011 aveti o perioada de 90 zile in care mai puteti trans,ite date si in Revisal-ul vechi.


Completarea, respectiv înregistrarea în registru a elementelor prevăzute la art. 3 alin. (2) din HG nr. 500/2011 se face în termenele prevăzute la art. 4 din acelaşi act normativ cu precizarea că salariul, sporurile şi cuantumul acestora se completează şi pentru contractele individuale de muncă deja înregistrate, în termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari sporuri - revisal Herra_ Herra_ Sporurile salariale din statul de plata aferent lunii [u]august 2011 [/u]difera fata de cele ale lunii [u]septembrie 2011[/u]. Trimit registrul electronic in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Ptr pozitia de economist este in regula daca am trecut codul cor de la contabil??? nu am gasit cod cor economist..... Si inca ceva versiunea veche de ... (vezi toată discuția)
Termen revisal popgrigore1989 popgrigore1989 Buna ziua, Imi poate spune cineva si mie pana cand este termenul limita pentru transmiterea noului revisal cf hg 500, din cate stiu io in termen de 90 de ... (vezi toată discuția)