avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordonanta presedintiala

buna ziua va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu scoaterea ficei mele minore de 8 luni din romania deoarece am castigato prin ordonanta prezidentiala de la tatal sau care are drept de a lua la domicilul sau fetita de doua ori pe luna.vreau sa plec in strainatate cu fetita si nu stiu daca am nevoie de acordul tatalui ptr a iesi cu copila din tara.mentionez ca nu am fost casatoriti si ca fetita mia fost incredintata spre crestere si educare mie prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.si daca stiti cumva daca ptr a face pasaportul am nevoie de cev acte din partea tatalui? multumes mult.
Cel mai recent răspuns: cucu_bau , utilizator 12:48, 24 Septembrie 2011
pentru a scoate fetita din tara aveti nevoie de acordul tatalui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor, iesire din tara ramonamtm ramonamtm Am si eu o problema am un copil de 8 luni tatal la recunoscut la nastere dar dupa aceea nu sia mai dat interesu noi nu neam mai intelesu fata de copil. copilu ... (vezi toată discuția)
Drepturile parintelui divortat alexmada alexmada buna ziua as avea si eu o problema:sunt divortata din 2002 iar din aceasta casatorie am fericirea de a fi mama unei fetite de 8 ani in urma divortului fetita ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului, din tara, de catre parintele caruia i-a fost incredintat Rucsiandru Rucsiandru Buna seara! Am divortat anul trecut si fetita, in varsta de 9 ani a ramas in custodia mea. Pot pleca cu ea, in excursie, in strainatate, fara acordul tatalui ... (vezi toată discuția)