avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine poate completa si transmite REVISAL ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine poate completa si transmite REVISAL ?

Buna ziua,

Revisal - poate fi completat si transmis de catre Administratorul firmei ( administratorul nu este angajat al firmei ) ? ; firma are 3 angajati deci nu ar fi necesara o cheltuiala in plus pentru a plati o firma care sa se ocupe de Revisal.

multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:06, 2 Octombrie 2011
Chiar daca administratorul nu e angajat al firmei, el apare in actele constitutive ca reprezentant legal al acesteia. Faceti acea decizie interna prin care hotarati ca dumneavostra completati si transmiteti revisalul si cu asta e totul in ordine.
mihaela sidonia a scris:

Buna ziua,

Revisal - poate fi completat si transmis de catre Administratorul firmei ( administratorul nu este angajat al firmei ) ? ; firma are 3 angajati deci nu ar fi necesara o cheltuiala in plus pentru a plati o firma care sa se ocupe de Revisal.

multumesc,

HG nr.500/2010 nu distinge ce calitate are persoana care poate completa si transmite REVISAL-ul pentru angajatorul sau ... insa exista pareri care sustin ca administratorul nu poate completa si transmite REVISAL-ul pentru societatea al carei administratr este.
Buna ziua,

tot nu m-am lamurit.
Administratorul firmei ,poate intretine si transmite Revisal ?
Asa , cum v-am spus HG nr.500/2010 nu distinge ce calitate are persoana care poate completa si transmite REVISAL-ul pentru angajatorul sau .. prin urmare, administratorul poate completa si transmite REVISAL-ul .. in acest sens, se va emite o decizie pe numele sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma noua rrramor rrramor Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa faca administratorul unei firme (unic angajat) pentru a putea inregistra contracte de munca? Ce solicita la ITM? ... (vezi toată discuția)
Revisal ORIONIMPEX ORIONIMPEX Administratorul firmei are dreptul sa transmita revisalul? (vezi toată discuția)
Transmite revisal roxana.f roxana.f Buna ziua, Am si eu o intrebare cu privire la persoana desemnata sa completeze si respectiv sa transmita REVISAL-ul: Administratorul unei societati se poate ... (vezi toată discuția)