avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare judecatoreasca

buna ziua, as dori sa stiu si eu ce acte imi sunt necesare pentru o reabilitare judecatoreasca si care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurg (ce trebuie sa fac la primul termen, la urmatoarele, etc..). De asemenea, pur informativ (pentru ca nu cred ca o sa imi permit) daca mi-as angaja un avocat trebuie sa ma mai prezint la judecatorie? Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:42, 27 Noiembrie 2008
gasesc pe cineva care sa se ocupe de un dosar de reabilitare? avind in vedere ca nu mai am ,, biletul de externare'' si din cite stiu eu am platit toate cheltuielile judecatoresti. la vremea respectiva sentinta a ramas dfinitiva undeva prin '97 si de atunci activez ca angajat al unei singure intreprinderi .
In acest timp nu am mai avut probleme cu legea:D=D>.
Rog a fi contactat la adresa :sutiucristi@yahoo.com
Daca doriti sa fiti ajutat, luati legatura cu consultantii din orasul dvs.
Ar insemna ca ati avea sanse la reabilitare.
Dar la ce pedeapsa ati fost condamnat de instanta ?

avocat Claudiu Lascoschi
este vorba despre o condamnare de doi ani si trei luni si una de doi ani si zece luni, urmarea unui A.N.-eu.
va multumesc pentru promtitudinea cu care ati raspuns intrebarii mele, dar cu 2000 ron cit mi-sa cerut pentru reabilitare , prefer sa ramin patat.
As fi platit la orice ora jumatate din aceasta suma fiindca mi se parea rezonabil .
Asa ca nu imi ramine decit sa revin la vechea mea idee ca statul roman trebuie acuzat de instigare la furt.!!!:(
Puteti sa depuneti singur cererea de reabilitare judecatoreasca .... poate sa solicitati doar ajutorul unui avocat sa va redacteze cererea de reabilitare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat la o ped.de 7 ani cu executare- cand se poate reabilita? uzzy_contele uzzy_contele Condamnat la 7 ani inchisoare cu executare. data arestarii :05.12.2005 eliberat conditionat in luna martie 2010, dupa executarea a 4ani si 4 luni din ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca. florinx63 florinx63 Am primit o condamnare de 3 ani cu executare pentru inselaciune (am emis un BO fara sa am disponibil in cont), am executat pedeapsa in perioada mai 2002 - mai ... (vezi toată discuția)
Reabilitare dcl_1977 dcl_1977 ce acte imi trebuie si cat costa sa-mi fac si eu reabilitarea? (vezi toată discuția)