avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... terminare studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

terminare studii

Lucrez la o societate de transport publica de persoane in functia de sef autocoloana unde trebuie sa avem minim liceul pentru ocupatia acestei functii, anul acesta am terminat Facultatea de Mecanica . Pot cere sa ma incadreze cu salariu in grila celor cu studii superioare. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:24, 25 Septembrie 2011
Numai daca postul pe care-l ocupati necesita ca pregatire studii superioare, puteti solicita asa ceva.
Ultima modificare: Duminică, 25 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sunt platiti cei cu studii superioare? pushy_82 pushy_82 Ma intereseaza sa stiu ce salariu ar trebui sa am, daca, de exemplu eu, am terminat facultatea de Contabilitate si Finante (Economist) anul trecut si lucrez de ... (vezi toată discuția)
Este lege pentru studii superioare sa ai minim pe economie de 1200lei? SORYN_MYHAELA SORYN_MYHAELA VREAU SA STIU SI EU DACA ESTE LEGE CA SA TE PLATEASCA CU 1200 LEI DACA AI STUDII SUPERIOARE?AM INTELES CA 1200LEI E MINIM PE ECONOMIE CU STUDII SUPERIOARE (vezi toată discuția)
Schimbare functie in cartea de munca. claud1982 claud1982 Buna seara apelez si eu la dvs cu rugamintea de a gasi un raspuns la intrebarea mea.In iulie 2008 am absolvit Facultatea de stiinte economice profil ... (vezi toată discuția)