avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare

Buna ziua . Sunt Adrian si am si eu o intrebare : eu locuiesc la sat, pe actu de proprietate cel vechi ,apartinand bunici mele am o anumita suprafata de teren intravilan , in anul 2003 bunica mea mi-a vandut mie proprietatea , inainte de asta vecina mea si-a mutat gardu luand din gradina noastra aproximativ 147 m patrati, drept care prin masuratori mi-a iesit mai putin teren .,,tin sa mentionez ca aceasta diferenta se vede foarte clar in gradina si se stie cine a luat din gradina mea,si primarul comunei stie despre aceasta problema,,deci unde era hatul inainte si unde este acum,,,intrebarea mea este : imi mai pot revendica acesti 147m patrati? si cum pot proceda ? deci si pe harta topografica a satului cu parcele se observa destul de clar diferenta .Eu astept un raspuns de la dumneavoastra cu multumiri si stima.
Cel mai recent răspuns: Lolec , utilizator 11:01, 25 Septembrie 2011
da, se poate. Introduceti o actiune in revendicare impotriva vecinei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , se poate anula un titlu de propietate facut in 2005 ... lost1989 lost1989 Buna ziua , Se poate anula un Titlu de Propietate facut in 2005 de care nu am stiut decit in 2021 dupa care am fost dat in judecata pentru mejda care este ... (vezi toată discuția)
Se intoarce istoria, vin boierii :) vdk vdk Tatal meu are un teren intravilan liber la tara prin vanzare cumparare prin notar de la tatal lui (bunicul meu). Bunicul meu avea terenul cu titlu de ... (vezi toată discuția)
Vecinul si-a facut gard pe terenul meu pe motiv ca nu are acces la casa Gokerkhan Gokerkhan Buna ziua! Parintii mei au mostenit un teren cu casa de la bunicii mei care au murit. Proprietatea nu este intabulata si avem trei vecini, dintre care unul ... (vezi toată discuția)