avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... modificarea titlului de propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

modificarea titlului de propietate

sunt patru mostenitori dar fara acordul celorlanti ,sa facut titlu numai pe numele unuia.se poate mdifica ,sa fie trecuti si ceilanti?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 08:37, 26 Septembrie 2011
Titlul de proprietate nu se modifica precum o camasa la croitor. Pe el vor fi inscrise doar acele persoane care au formulat cerere pentru reconstutuirea dreptului de proprietate in baza legii 18/1991. Nimeni nu i-a impiedicat pe cei patru sa depuna fiecare cerere, sau sa formuleze o cerere comuna.
va trebui pe calea instantei sa modificati titlul si sa-i treceti si pe ceilalti. consultati un avocat fiindca sunt situatii in care nu puteti face acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate-introducere mostenitori ContSters115731 ContSters115731 Buna ziua...am o problema mai complexa.Dupa moartea unei persoane,au ramas trei frati mostenitori,si doar unul din ei si-a facut titlu de proprietate pe numele ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate cu mostenitor omis Inta Ramona Inta Ramona Parintii bunicii mele sunt decedati. Anul acesta s-a emis titlu de proprietate in care sunt trecuti fratii bunicii mele cu exceptia ei. Ce se poate face in ... (vezi toată discuția)
Actiune in nulitatea titlului de proprietate Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae Va rog sa ma ajutati intr-o speta: -pe un titlu de proprietate au fost trecuti 3 mostenitori in loc de 4. Trebuie deschisa actiune de constatare a nulitatii ... (vezi toată discuția)