avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urgent!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgent!!

am o casa si un teren in vanzare.pe teren am cadastru si intabulare,casa fiind pe rol si platind impozite.se poate vinde??
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 13:00, 26 Septembrie 2011
Daca exista imobilul (casa plus teren)intabulat,atunci solicitati un extras de carte funciara pentru informare si acolo gasiti exact care este regimul juridic si daca se poate instraina.
NUMAI DACA AVETI TITLU DE PROPRIETATE PE CE VRETI SA VINDETI !:P
Ellastef spunea ca are facuta intabulare,credeti ca fara titlu de proprietate asupra terenului si autorizatia de construire a casei se putea inregistra imobilul in cartea funciara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire cu probleme andreeava andreeava Am si eu o problema legata de o casa mostenita de sotul meu. De fapt este vorba de casa parintilor lui care au decedat, el fiind unicul copil automat a fost si ... (vezi toată discuția)
Act vanzare-cumparare? 1uly 1uly As dori sa cumpar o casa si nu stiu cum este cel mai sigur sa procedez.Mentionez ca dispun de toata suma de bani necesara cumpararii,insa nu stiu daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Pot intabula un certificat de mostenitor fara cadastru teodosie113 teodosie113 Am mostenit o parte dintr-un imobil de la matusa mea. Aceasta in timpul vietii in anul 1998 a instrainat o parte cca 75% din acest imobil plus intreg terenul ... (vezi toată discuția)