avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL NOU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL NOU

Buna ziua,
Am inteles ca in revisalul cel nou trebuie trecute manual, toate contractele de munca din ianuarie 2011 pana in prezent, chiar si cele incetate, pentru a trece salariu, sporul de vechime......, cat si toate modificarile facute in timpul anului pana in prezent la un contract de munca al unui salariat, acolo unde s-au facut modificari.
In revisalul cel nou, programul mi-a luat toti salariatii activi, am trecut salariile actuale si sporurile, dar mai trebuie sa merg pe fiecare salariat in parte si sa-i trec modificarile care sau mai facut la cim pana atunci? Merg pe modificare si introduc datele?
Va mutumesc, si astept un raspuns cat mai urgent pentru ca trebuie sa trimit la itm cateva contracte noi, si programul imi trimite(salveaza) toata baza de date.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 26 Septembrie 2011
1. ati inteles gresit ... noua versiune preia datele din vechea versiune (numai c.i.m. active)

2. nu mai mergeti pe modificari , intrucat acestea s-au operat prin vechea versiune in afara de salariu si sporuri.

3. noua versiune salveaza intreaga baza de date si nu numai cate o singura operatiune asa cum face vechea versiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal ContSters170028 ContSters170028 Buna ziua, am descarcat noua varianta a revisal-ului, o sa merg la ITM sa obtin parola si nume utilizator ( pentru a putea trimite revisal-ul on-line). Ce ... (vezi toată discuția)
Despre revisal simavio simavio Dupa cate am inteles incepand din data de 16 august putem folosi varianta finala a REVISAL-ului,nu am folosit varianta demo,problema mea este daca salariile le ... (vezi toată discuția)
Revisal - preluare date din versiuna veche sau introducerea manuala? Elssa Elssa Buna ziua, As vrea ca in versiunea noua Revisal sa introduc eu toti salariatii unul cate unul nu sa preiau din vechea baza deoarece altcineva s-a ocupat ... (vezi toată discuția)