Buna ziua,
Am inteles ca in revisalul cel nou trebuie trecute manual, toate contractele de munca din ianuarie 2011 pana in prezent, chiar si cele incetate, pentru a trece salariu, sporul de vechime......, cat si toate modificarile facute in timpul anului pana in prezent la un contract de munca al unui salariat, acolo unde s-au facut modificari.
In revisalul cel nou, programul mi-a luat toti salariatii activi, am trecut salariile actuale si sporurile, dar mai trebuie sa merg pe fiecare salariat in parte si sa-i trec modificarile care sau mai facut la cim pana atunci? Merg pe modificare si introduc datele?
Va mutumesc, si astept un raspuns cat mai urgent pentru ca trebuie sa trimit la itm cateva contracte noi, si programul imi trimite(salveaza) toata baza de date.
Revisal
ContSters170028
Buna ziua, am descarcat noua varianta a revisal-ului, o sa merg la ITM sa obtin parola si nume utilizator ( pentru a putea trimite revisal-ul on-line).
Ce ... (vezi toată discuția)
Despre revisal
simavio
Dupa cate am inteles incepand din data de 16 august putem folosi varianta finala a REVISAL-ului,nu am folosit varianta demo,problema mea este daca salariile le ... (vezi toată discuția)