avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Publicarea actelor in M.O.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Publicarea actelor in M.O.

Cum pot afla daca hotararea 1 si 2 prin care s-au cooptat noi asociati si s-a facut schimbarea administratorului au fost publicate in M.O.
Am inteles ca daca aceste hotarari nu au fost publicate in M.O. nu produc nici un efect ... cum pot afla in ce nr al M.O. au fost publicate?
Juristul care a facut toate actele necesare cesiunii imi spune ca aceastea au fost publicate de ORC ... dar cand l-am intrebat de o confirmare ceva a cam inceput sa dea din umeri.
Poate cineva sa verivice la ORC Constanta daca ai dau numele firmei si cui care este situatia reala a firmei ? ... si la ce ma mai pot astepta de acum in colo? ... si binenteles cat ma costa acest serviciu.
MULTUMESC ANTICIPAT.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: cosminnicu , utilizator 18:31, 26 Septembrie 2011
puteti verifica la sediul MO. insa va pot asigura ca daca inregistrarea hotaririlor AGA s-a facut de Reg Com atunci ele au fost si publicate in MO. Nu exista o confirmare a publicarii cu exceptia achizitionarii MO de la sediul acestuia.
La registrul comertului este o persoana care se ocupa cu publicarea actelor in Monitorul Oficial. Sfatul meu este sa mergeti la registru la 45 de zile de la depunerea actelor, sa identificati acea persoana pentru a va furniza informatia dorita. Serviciul acesta este gratuit.
incercati pe www.monitorulofcial.ro categoria e.monitor
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile oferite si va doresc o saptamana cat mai placuta.
Cu stima,
cosminnicu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare parti sociale, revocare aga cesiune tert. AFFITTASI AFFITTASI Va rog un raspuns. Daca s-a hotarat de catre asociati cesionarea catre un tert a partilor sociale ale unuia dintre ei, a fost publicata AGA in M.O. prin ORC, ... (vezi toată discuția)
Cine conduce activitatea srl dupa aga? whynotsteff whynotsteff Buna seara, va rog să mă ajutați cu o problema. 2 din cei 3 asociati au convocat AGA pt schimbarea administratorului unui SRL(pe cel de-al treilea) A ... (vezi toată discuția)
Termen opozitie hotarare aga Andreea Istrate Andreea Istrate In situatia in care eu, tert de o societate, doresc sa atac o hotarare aga/decizie asociat unic prin care s-a stabilit sediul societatii intr-un imobil ... (vezi toată discuția)