avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cine conduce activitatea SRL dupa AGA?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cine conduce activitatea SRL dupa AGA?

Buna seara, va rog să mă ajutați cu o problema.
2 din cei 3 asociati au convocat AGA pt schimbarea administratorului unui SRL(pe cel de-al treilea)
A fost inregistrata cererea de mentiuni la ORC si intrucât au mai fost și alte puncte in Hotararea AGA trebuie sa asteptam 30 zile pt publicare in M.Oficial.
De la data hotararii AGA cine conduce activitatea firmei pina la dovada publicarii in MO(30 zile)? Vechiul sau noul administrator ?
Mentionez ca vechiul administrator s-a mutat din localitate , la aprox. 400 km, si nu doreste sa predea actele, stampila si casa de marcat ale srl-ului?
Cum pot intra legal in posesia lor? El declara ca le are la sediul social al firmei care este la o ruda de a lui, acasa.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2013
whynotsteff, utilizator
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 13:19, 15 Iulie 2013
Chiar nimeni nu-mi poate da o sugestie ? Multumesc .
Hotararea e opozabila tertilor doar dupa publicarea in MO.
DPDV legal administratorul are dreptate, actele trebuie sa fie la sediul social.
Dupa publicarea in MO faceti-i solicitarea predarii actelor in mod oficial.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Porcedura majorarii capitalului social la societate pe actiuni (inchisa, fara subscriptie publica) ContSters93450 ContSters93450 Buna ziua ! As dori sa aflu, cu sprijinul comunitatii Avocatnet, actul normativ care prevede in detaliu procedura ce trebuie urmata la majorarea capitalului ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale firma si calitate administrator valigogs valigogs Am avut o firma deschisa in 2002 iar anul trecut (octombrie 2008) am cesionat partile sociale detinute (5 in val. de 100 fiecare) si am renuntat la calitatea ... (vezi toată discuția)
Publicarea actelor in m.o. cosminnicu cosminnicu Cum pot afla daca hotararea 1 si 2 prin care s-au cooptat noi asociati si s-a facut schimbarea administratorului au fost publicate in M.O. Am inteles ca daca ... (vezi toată discuția)