BUNA ZIUA
SUNT ASOCIAT LA O SC IN ITALIA A CARUI ADMINISTRATOR ESTE CETATEAN ITALIAN , AM VANDUT UNEI SC IN ROMANIA UTILAJE IN VALOARE DE AP. 90000EURO ACEASTA A ACHITAT 80000EURO SI REFUZA SA ACHITE DIFERENTA AM INCEPUT UN PROCES PRIN OUG 199/2007 LA CARE SENTINTA ESTE "SE RESPINGE CEREREA " IREVOCABILA , EU ACESTE UTILAJE LE-AM PLATIT SI NU INTELEG DECE SA RESPINS SI IREVOCABIL CAND AM FURNIZAT UTILAJELE AM DAT FACTURA SI AM FACUT UN CONTRACT CARE DIN MOTIVUL DISTANTEI DUPA CE A FOST SEMNAT MI-A FOST TRIMISA PRIN FAX , NU AM AVUT INCA POSIBILITATEA DE A CITI SENTINTA CHEAR DACA SA DAT IN 08/09 SI NU STIU CE POT FACE IN CONTINOARE VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT
Facturile au fost semnate de catre societatea din RO?
Aveti posibilitatea sa mergeti pe dreptul comun insa taxa judiciara de timbru va fi destul de mare (in jur de 2300 lei, aproximativ 600 euro), intrucat se plateste la valoare.
Cererea pentru emiterea ordonantei de plata a fost respinsa pt ca factura nu a fost semnata, pe viitor sa fi atenta la aspectul asta
VA MULTUMESC PT. SFAT
NU INTELEG DECE UN AV CARE A FOST PLATIT ... NU A STIUT ACEST FAPT SA LIMITAT SA IMI CEARA TRADUCERE LA FACTURA SI ACUM SE AGITA SA FACA NU STIU EXACT CUM II SPUNE CEVA "REVIZUIRE" LA SENTINTA IREVOCABILA
Asa cum spuneam singura varianta este dreptul comun, daca nu s-a prescris. Cand a fost termenul scadent?
DACA ESTE VORBA DE CEI 5 ANI INCA NU AU TRECUT
26/05/2011 Amână cauza
Solutie: Acordă pentru debitoare, un nou termen de judecată la data de 04.08.2011, în vederea angajării unui avocat. Se va cita debitoarea, creditoarea primind termen în cunoştinţă prin reprezentant. Pronunţată în şedinţă publică azi, 26.05.2011.
04/08/2011 Amână cauza
Solutie: Admite cererea de amânare formulată de reprezentantul debitoarei pentru studierea dosarului şi acordă un nou termen de judecată la data de 18.08.2011. Se va cita debitoarea, creditoarea primind termen în cunoştinţă prin reprezentant. Pronunţată în şedinţă publică azi, 04.08.2011.
18/08/2011 Amână cauza
Solutie: Acordă termen la data de 08.09.2011, în vederea studierii întâmpinării şi formulării unui răspuns de către creditoare. Pune în vedere creditoarei prin reprezentant să traducă în limba română, facturile depuse la dosar în limba italiană. Se va cita debitoarea, creditoarea primind termen în cunoştinţă prin reprezentant. Pronunţată în şedinţă publică azi, 18.08.2011.
08/09/2011 respinge cererea
Solutie: rESPINGE CEREREA
ACUM AM CERUT SENTINTA COMPLECTA PRIN MAIL DAR NU PREA CRED CA O VOI PRIMI