avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se face o cerere de schimbare data proces litigiu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se face o cerere de schimbare data proces litigiu de munca?

Avocata nu este in tara si doream sa schimb singur data procesului intr-un litigiu de munca. Este tocmai in sept.anul viitor si ma gandeam sa incerc totusi sa fie mai in martie, aprilie anul viitor.
Ce ar trebui sa scriu, sa contina aceasta cerere daca stie cineva? Si cui se adreseaza sa nu fac vreo greseala?
Si daca are vre-un termen de cand am primit citatia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 19 Octombrie 2011
emilifor a scris:

iosif.kramar a scris:

Multumesc.

Daca se face o cerere de schimbare a datei procesului in care se doreste o data mai apropiata in cazul in care nu se aproba ramane valabila data stabilita initial?
Pun aceasta intrebare deoarece sint intr-o situatie similara

Intr-adevar, in cazul in care instanta respinge o astfel de cerere , va ramane valabil termenul de judecata initial stabilit de catre instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere preschimbare termen de judecata ContSters22096 ContSters22096 ma poate ajuta cineva cu un model de cerere - preschimbare termen de judecata? as vrea sa il devansez multumesc. (vezi toată discuția)
Cerere de preschimbare termen de judecata ContSters73633 ContSters73633 Buna ziua, In luna noiembrie 2012, am dat firma in judecata pentru conflict de munca, deoarece au emis o decizie pe care nu am semnat-o si au atatat-o celor ... (vezi toată discuția)
Amanare termen judecata nicoletafrasineanu nicoletafrasineanu Buna ziua ! Am termen de judecata vineri si imi trebuie un formular de amanre a judecatii pentru lipsa de aparare. Caut de 2 doua zile pe net si nu gasesc o ... (vezi toată discuția)