avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Schimb/vanzare de locuinta prin prima casa
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Schimb/vanzare de locuinta prin prima casa

Buna ziua, mama mea are un apart. de vanzare si vrea sa ne imparte banii pentru noi, 2 frati pentru a putea la randul nostru sa ne cumparam prin prima casa. Deoarece in momentul de fata se vinde cam greu, avem posibilitatea sa facem un schim de apartam. de la 3 la 2 cam cu diferenta tot pe numele ei, apoi ea sa mi-l vanda mie prin prima casa. Intrebare , se poate face acest schimb iar dupa o luna sa il vanda unui copil prin prog. prima casa? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: marci_rotariu , utilizator 19:38, 16 Octombrie 2011
da cred că se poate, dar veți pierde foarte multi bani pe toate aceste complicații și nu știu dacă se merită. mai bine găsiți altă soluție și folosiți mai bine acei bani.
Multumesc , aveti dreptate, mai bine asteptam si-l vindem.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune casa parinteasca Tarheb Tarheb Buna ziua, Am o nelamurire, daca ma puteti ajuta sau sfatui in aceasta privinta. Mama a murit acum 6 luni, iar tata urmeaza si el in curand din ... (vezi toată discuția)
Probleme intre frati gabitzaalex gabitzaalex Buna ziua, As dori daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu niste raspunsuri, in masura in care se poate. Eu si fratele meu nu ne intelegem asupra unui ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament maritaroxana maritaroxana Buna ziua!Mama a cumparat un apartament in anul 2000,cu banii obtinuti in urma vanzarii unei alte locuinte proprii.Aceasta l-a trecut pe contractul casei si ... (vezi toată discuția)