avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu victima si accident de munca in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu victima si accident de munca in acelasi timp

sunt politist local intr-un municipiu de resedinta de judet unde din cauza unor lucrari rutiere de mare amploare fluidizarea si dirijarea traficului rutier se face de catre politistii locali de la Circulatie.In timpul efectuarii serviciului in timp ce ma aflam intr-o intersectie pe linia ce desparte banda unu de banda doi de circulatie si urmaream traficul rutier pt a opri circulatia si a permite patrunderea in intersectie masinilor care veneau de pe o strada adiacenta, in momentul in care m-am intors cu fata catre banda unu am fost lovit de catre o masina a carui conducator auto nu m- a observat la timp si care se deplasa cu viteza,ca urmare am fost lovit si de la IML mi-a fost eliberat un certificat in care se spune ca am nevoie de 6-7 zile de ingrijiri medicale.Intrebarea este daca pot merge p parte civila pt a cere daune si care ar fi calea de urmat?
Cel mai recent răspuns: laur007 , utilizator 11:51, 27 Septembrie 2011
mah...ce ti-a fi lumea asta, politistul tot politist ramane...:-" , nu degeaba sunt bancurile despre voi :))
dar ce asa vatamare corporala ti-a provocat de vrei sa te indepti cu actiune penala asupra cond auto? ,destul ca ramane omul fara permis 90 de zile; la 6-7 zile de ingrijiri medicale abia daca ai o zgarietura pe la un cot ceva, dar in fine....
Si pe voi nu va invata sa cititi la politia comunitara? daca scrie destul de clar in HCL pe care ai aratat-o aici ca poti beneficia de asistenta juritica (avocati paltiti din bugetul de stat, adica platim toti pt tine) daca ai calitatea de invinuit, citeste alin. 1)....mai pe intelesul tau adica atunci cand esti prins luand spaga....of-of...., aici esti victima prietene, iti platesti singur avocat, asa cum isi plateste fiecare, ca sa ii poata scapa de iluminati ca tine.
Aaaaaaaa si inca ceva: cand ai semnat protectia muncii nu ti-a spus ca nu ai voie sa stai pe benzile de circulatie cand dirijezi traficul? ca sigur nu erai la axul drumului daca ai ajuns sa fii luat inainte de masini :)) , chiar crezi ca daca ai o cascheta in cap esti D-zeu?

Imi cer scuze fata de ceilalti colegi de pe site si de maniera de abordare a subiectului, dar chiar nu m-am putut abtine, se trezeste si unul care ne face viata amara in trafic sa mai ceara sfaturi cum sa faca el bani din necazul omului.
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2011
laur007, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot politistii locali sa dirijeze traficul rutier? Ioio13 Ioio13 Pot politistii locali sa dirijeze traficul rutier sau doar sa fluidizeze acest trafic? (vezi toată discuția)
Despagubire de la fondul victimelor strazii dvnity dvnity In urma cu un an si jumatate am avut un accident in care am fost implicat eu cu masina mea si o alta masina care nu avea RCA. S-a intocmit dosar penal pe ... (vezi toată discuția)
Masina mai fara insemne, doar cu sirena emillius emillius Buna ziua, O masina cu numar MAI fara sa fie inscriptionata cu \\\\"Politia\\\\" pe ea, fara girofar (doar cu sirena), si fara ca cel care o conducea sa ... (vezi toată discuția)