avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... exista un articol in codul civil?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

exista un articol in codul civil?

stiti daca exista un articol in codul civil care sa interzica unui proprietar al unui bun in speta imobil sa il inchirieze de doua ori in acelasi timp (cu rea-credinta) mai multor chiriasi, care evident nu stiu unii de altii?
este caz penal sau raspundere civila?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 04:50, 29 Septembrie 2011
Daca ati facut o constructie, avand si Autorizatie de construire, deci legal, v-ati bazat pe termenii unui contract facut intre d-voastra si primarie(consiliul local, ca administrator).Numai d-voastra puteti sa stiti pentru cat timp vi s-a pus la dispozitie acel teren, si in functie de acest lucru puteti cere in instanta, anularea hotararii de Consiliu.
Este vorba de abuz de drept al dreptului de proprietate, din partea lor, si despre siguranta raporturilor civile-atata timp cat v-au dat dreptul sa construiti(si aceasta inseamna o suma de bani plus restul).Desigur, au dreptul sa concesioneze la cine doresc dar trebuie sa respecte contractul initial , cel incheiat cu d-voastra, care spune-ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune - certificat urbanism - litigiu pe rol eugen82 eugen82 Este vorba de un teren al primariei regim domeniu public, cu privire la care am un litigiu cu primaria de mai multi ani. La cca un an de la chemarea in ... (vezi toată discuția)
Este legala concesionarea unui teren in litigiu? eugen82 eugen82 Speta este urmatoarea: Am chemat primaria (sectorul prin primar) in judecata pentru desfiintarea abuziva a unei constructii autorizate aflate pe domeniul ... (vezi toată discuția)
Concesiune - termen legal executare constructie eugen82 eugen82 in 2007 cons.local a hotarit concesionarea unui teren din dom.public pt.realizarea unei constructii de interes public primarul a incheiat contract de ... (vezi toată discuția)