avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incuvintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incuvintare minor

mama obtine in instanta cresterea minorului la 9 ani. acum cand minora are 16 ani doreste sa o dea spre crestere tatalui - care sunt pasii de urmat?
Cel mai recent răspuns: carmen44 , utilizator 12:31, 27 Septembrie 2011
Se introduce in instanta o cerere de reincredintare a minorei de catre tatal acesteia. Fiind vorba despre un minor cu varsta de peste 10 ani, instanta il va audia in camera de consiliu. Cererea se introduce la Judecatorie.
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului dupa divort ganya ganya am un baietel de doar 9 ani si 9 luni. pot obtine custodia daca si el doreste acest lucru ? (vezi toată discuția)
Reincredintare minor catre tata baubau12345 baubau12345 Buna ziua! Am o problema la care nu gasesc nici o rezolvare. Actualul meu prieten a mai fost casatorit, avand o fetita din acea casatorie. In prezent ... (vezi toată discuția)
Audierea minorului sub 10 ani Antoanela Geaman Antoanela Geaman Deoarece prin Noul cod civil se pot audia si minorii sub 10 ani , va rog sa-mi spuneti practic, cum se realizeaza acest lucru. In pezenta ambilor parinti, a ... (vezi toată discuția)