avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... chitante fara serie si numar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

chitante fara serie si numar

Buna ziua! Asociatia de proprietari din care fac parte s-a infiintat la inceputul acestui an si primele 2 chitante emise pentru plata intretinerii nu au serie si numar tiparite, doar numarul de chitanta este trecut de catre cel care a incasat banii. Chitante cu serie, numar si personalizate cu datele asociatiei s-au dat din a treia luna. La inceput au zis ca atunci cand vor avea chitantierul nou le vor lua pe cele vechi si vor fi inlocuite cu chitante noi. Am dat din intamplare peste cele vechi si m-am dus cu ele sa le inlocuiesc cu cele noi. Acum mi se spune ca nu se poate, ca-s ok si cele vechi. Asa este? Stau linistita ca sunt valabile la un eventual proces? Intreb pentru ca am mai avut la vechea asociatie probleme pentru ca administratorul a dat chitante false si am asteptat mult pana ne-am recuperat banii furati.
Cel mai recent răspuns: andreea.voicu , utilizator 12:23, 28 Septembrie 2011
Multumesc! In sfarsit am inteles...=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitantiere personalizate pentru incasarea banilor lucian1956 lucian1956 Buna ziua, Va prezint o situatie: A fost adunarea generala a asociatiei de proprietari. Au hotarat sa foloseasca serviciile unei firme pentru probleme de ... (vezi toată discuția)
Situatie incasari cote intretinere akadea akadea va prezint o situatie pe care o intalnesc si sunt in cautarea unor opinii despre cum ar trebui procedat. in urma demiterii administratorului asociatiei, se ... (vezi toată discuția)
Chitantiere personalizate teo30967 teo30967 imi puteti spune va rog daca chitantierele cu care se incaseaza intretinerile trebuie sa fie personalizate ? as vrea daca se poate articolul din lege unde ... (vezi toată discuția)