avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenitor dupã unchi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenitor dupã unchi

Buna ziua,

Am o întrebare delicata.
Tatal meu are doua surori, maritate si cu copii (nepoti pt el) si un frate necasatorit fără copii (urmasi). Singurul descendent care duce numele de familie mai departe sunt eu si fetiţa mea!...
Întrebare: in cazul decesului cine este mostenitor?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 13:50, 27 Septembrie 2011
In cazul decesului unchiului, mostenitorii legali sunt tatal si matusile dvs.
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament persoana fara urmasi si parinti decedati ma_ria ma_ria Buna ziua, sunt necunoscatoare in ce priveste variantele testamentare/mostenire: daca o persoana nu are urmasi si parintii ei sunt decedati, cine vine la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va expun urmatoarea situatie: bunic+bunica, rezultat, ... edyandreea edyandreea Buna ziua, va expun urmatoarea situatie: bunic+bunica, rezultat, fiica si fiu, fiica necasatorita si fara urmasi, fiul...divortat, un singur urmas(singurul ... (vezi toată discuția)
Cine e de vina? notarul sau mostenitorul??? olteanu.adriana olteanu.adriana Subiectul este mai delicat; hai sa incep cu inceputul ...eu sunt infiata cu drepturi depline in Bucuresti; tatal meu natural a trait undeva la tara si a avut ... (vezi toată discuția)