avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... preschimbare termen
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

preschimbare termen

Buna ziua, In data de 21.09.2011 tribunalul a primit cererea mea de chemare in judecata a paratului X (am trimis-o prin posta).Mi se da termen in 23.03.2012 (nu am fost inca citata asta am vazut pe portalul instantelor de judecata).Cand m-am uitat astazi 27.09.20011 vad ca in dreptul termenului dat scrie termen preschimbat si stupoare termenul era astazi 27.09.2011 (modificarea s-a completat pe portal in 26.09.2011).
Ce trebuie sa fac eu acum ca deja e tarziu sa ma mai prezint in instanta?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dascalu Camelia Raluca , utilizator 19:07, 30 Septembrie 2011
A fost lipsa de procedura in ceea ce va priveste, nefiind legal citata.
Urmeaza sa primiti citatie pentru termenul care s-a acordat astazi.
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare termen judecata badila steluta badila steluta bunaseara! am avut un proces pe rol cu cauza constatare nulitate act juridic unde am avut cistig de cauza. patrtea pirita a declarat recurs iar instanta ... (vezi toată discuția)
Reclamant, termen proces peste trei zile, nu am fost citat, nu am platit taxa de timbru, ce sa fac? seamanego seamanego Buna seara, Va rog sa ma ajutati intr-o problema relativ urgenta pentru mine: saptamana trecuta am trimis o cerere de chemare in judecata impotriva unei ... (vezi toată discuția)