avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post

Buna ziua,
Spuneti-mi va rog, cu ce data trebuie schimbate fisele de post completate cu obiectivele de performanta?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 27 Septembrie 2011
Cu 01.05.2011.
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2011
Cornelia Tulpan, Contabil
anca.d a scris:

Buna ziua,
Spuneti-mi va rog, cu ce data trebuie schimbate fisele de post completate cu obiectivele de performanta?
Va multumesc.

Nu exista nicio obligativitate in acest sens, intrucat legea nu are efect retroactiv ... obiectivele de performanta si criteriile de evaluare pot fi prevazute in Reg.Intern al angajatorului si aduse la cunostinta salariatilor al caror c.i.m. au fost incheiate anterior datei de intrare in vigoare a Legii nr.40/2011 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari la contractele de munca vechi Raluca Gorun Raluca Gorun Buna ziua, Imi puteti spune ce modificari trebuie sa se faca la contractele de munca incheiate anterior intrarii in vigoare a noului cod al ... (vezi toată discuția)
Criterii evaluare profesionala alina006 alina006 Sunt angajata la o societate comerciala din luna octombrie,iar in atributiile mele intra si intocmirea dosarelor de personal.Problema ar fi ca,contractele de ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca 01.05.2011/14.06.2011 Olivia E Olivia E As dori sa stiu daca modelul contractului individual de munca din 01.05.2011 este acelasi cu cel din 14.06.2011. Cel din 14.06.2011 are toate modificarile ... (vezi toată discuția)