imi cer scuze pentru aceste comentarii "ironice, chiar rautacioase", dar ele s-au bazat pe multe exemple auzite de-a lungul vremiipe la mai multe asociatii in care stateau cunoscuti de-ai mei.
Urmaresc acest forum pt. ca am multe de invatat. Intr-adevar, stau la ultimul etaj si, din fericire, inca nu imi ploua in casa. Dar asta nu inseamna ca nu este si probabil. In aceasta idee, urmaresc forumul, DE A STI CE SA FAC, intr-o situatie similara. Nu urmaresc solutii de moment, de compromis, ci, ca cei mai multi dintre forumisti, doresc sa stiu CARE SUNT CAILE LEGALE! Toti citim legile, insa interpretarea lor tine de o anumita educatie juridica, pe care nu o au toti. De aceea apreciez acele sugestii profesioniste de pe acest forum. Bineinteles ca ma abtin de la comentarii in ce priveste mesajele ironice, chiar rautacioase.
D-le Carol!!!! Ii ploua-n casa omului si asociatia nu vrea, nu poate...cine mai stie? sa repare terasa. Pana catadixeste asociatia sa repare terasa omul nostru ramane fara tavan si fara pereti
vi s-a dat vreun numar de inregistrare a cererii ? tare mi-e ca v-a primit-o si a ajuns la cosul de gunoi dupa plecarea dvs, daca nu aveti o hirtie scrisa cu numarul si data inregistrarii actului , datata si stampilata. tocmai de aceea am spus mereu ca cererile si contestatiile trebuiesc facute in dublu exemplar, datate si semnate de proprietar si presedinte la primirea acesteiea, cite una pentru fiecare din parti (chiar sa se specifice acest lucru in actul respectiv)
Va rog, imi puteti spune cum ar putea arata o cerere adresata acestui Comitet executiv si ce reprezinta acest comitet de fapt?
Eu am adresat o sesizare ca imi ploua in casa presedintelui asociatiei si nu mi s-a dat raspuns, desi am depasit cu mult termenul celor 30 de zile cum prevede legea
~ final discuție ~