avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... vanzare imobil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

vanzare imobil

la vanzarea unui imobil ,care sunt taxele si impozitele care trebuie achitate de catre vanzator,si cat?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 19:38, 27 Septembrie 2011
Vanzatorul trebuie sa platesca impozit pe tranzactie conform codului fiscal , caluclat la valoare imobilului conform expertizei imobiliare notariale. Acest impozt se caluleaza in functie de dara dobandirii si valoare.

Cumparatorul plateste onorariul notarului. Insa partile pot satbili si altfel in privinta onorariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe notariale elle-elle elle-elle vreau sa cumpar apartament prin programul prima casa. Cine suporta cheltuielile la notar pentru contractul final de vanzare-cumparare?Ce suma platesc eu ca si ... (vezi toată discuția)
Demersuri necesare vanzare-cumparare apartament BloodyRoots BloodyRoots Buna, apelez la bunavointa dvs cu urmatoarea problema: vreau sa stiu toti pasii necesari cumpararii unui apartament. Eu fiind cumparatorul, ce acte trebui sa-i ... (vezi toată discuția)
Impozit vanzare garsoniera persoana dubla cetatenie gea_b gea_b Am cetatenie romana si cetatenie franceza, urmeaza sa vand o garsoniera in Romania. Garsoniera a fost inchiriata si impozitul pe venitul din chirie a fost ... (vezi toată discuția)