buna seara..as avea o nelamurire am divortat de 1 an si jumatate custodia copiilor revenindu-mi mie iar dansul obligat la plata a 33 % din veniturile nete fara a se mentiona vreo suma sau a se cere dovezi cu privire la venituri ( eu depunind la dosar) ma rog.. dansul cetatean strain cu firma pe profit ( 1 miliard in fiecare an din ultimi 10 ani) ,in primele 8 luni dupa pronuntarea divortului nu a platit nimic apoi am cazut de acord (in urma unor semnaturi cu care eu l-am ajutat) la plata a 2500 lei ..cateva luni apoi din ce in ce mai putin pina cand vine si spune eu nu sunt angajat nu am venituri deci salariu minim pe economie da ma in judecata...avocatul meu spune la fel si eu stau prostita si ma gandesc cum o fi legea asta de pe planeta marte cand un om cu venituri imense legea zica ca nare??? sunt eu idioata sau? el asociat unic si administrator firma pe profit ascendent conform documentelor contabile lamuriti-Ma va rog
Daca din profitul firmei nu s-au repartizat dividende, inseamna ca fostul Dvs. sot nu a avut nici venituri din dividende. Din pacate nu puteti cere instantei sa-l oblige la plata a 33% din profitul companiei, chiar daca este asociat unic si administrator.