avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat la pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat la pensie

am o angajata care a iesit la pensie prin 2007 dar at. nu i s-a desfacut contractul de munca,a iesit la pensie si lucra in continuare cu acelasi contract,eu cum pot s o trec in noul revisal ,caci in cel vechi nu este deloc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 29 Septembrie 2011
A iesit pe LV?
da
O introduceti cu data de atunci in REVISAL, daca nu i s-a incetat raportul de munca
ADICA DATA PENSIONARII? SAU DATA ANGAJARII?
DACA A RAMAS CA ANGAJAT ,A RAMAS CU ACELASI CONTRACT,
MULTUMESC.
Treceti data angajarii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat la pensie petro4 petro4 am un angajat care a iesit la pensie dar nu i s-a inchis contractul ,el lucreaza si acum ,eu cum il trec in revisal cu vechiul contract (vezi toată discuția)
Reangajare dupa pensionare Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Directorul adj., economist, iese la pensie, la limita de varsta. Dupa aceasta, daca doreste sa-si continue activitatea, poate fi reangajat cu un nou ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de noul revisal 2011 draganmariana draganmariana Inainte foloseam revisalul din programul Saga de salarii, acum vreau sa folosesc Noul Revisal 5.0.6. Intrebarea mea este daca introduc de mana toti ... (vezi toată discuția)