avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat la pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat la pensie

am un angajat care a iesit la pensie dar nu i s-a inchis contractul ,el lucreaza si acum ,eu cum il trec in revisal cu vechiul contract
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 17 Octombrie 2011
D-voastra trebuie sa-i incetati contractul cu data iesiri la pensie(data de pe decizie),apoi ii faceti alt contract si acela il treceti in revisal.
DAR A IESIT LA PENSIE IN 2007,EU IL INREGISTREZ ACUM?
In treceti in REVISAL cu c.i.m. vechi , la data respectiva erau in vigoare alte prevederi ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat la pensie petro4 petro4 am o angajata care a iesit la pensie prin 2007 dar at. nu i s-a desfacut contractul de munca,a iesit la pensie si lucra in continuare cu acelasi contract,eu ... (vezi toată discuția)
Revisal...ajutor bogdan77m bogdan77m Ce inregistrez in revisal, in cazul celor 2 spete pe care le expun mai jos: 1) In luna martie 2006 a incetat un contract individual de munca incheiat pe ... (vezi toată discuția)
Hg 37/2010 bvr bvr Buna ziua! Cum interpertati hg 35/2010 privind inregistrarea contractelor individuale de munca in registrul de evidenta al salariatilor cu cel putn o zi ... (vezi toată discuția)