avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor incalzire / gaze
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire / gaze

Am o problema in sensul ca, nu stiu daca fiica mea poate beneficia de acest ajutor la caldura/gaze, existand urmatoarea problema: atat fiica cat si parintii au cate o proprietate dar locuieste fiecare in proprietatea celuilalt dintr-un anumit motiv. Cand fiica mea completeaza formularul, ce scrie la rubrica "daca detine in proprietate o alta locuinta in afara de cea de domiciliu" avand in vedere ca locuinta in care domiciliaza de fapt (cu mutatie BI ) nu ii apartine. Are act de comodat in baza caruia a incheiat contracte cu toti furnizorii de utilitati. Multumesc pentru raspunsurile pertinente.: wassat:
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
aciv, utilizator

Alte discuții în legătură

Subventie pentru caldura delicatete delicatete As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta. Se depun actele pentru subventii la incalzire si se completeaza un formular pe proprie raspundere. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Daca nu am facut dezbaterea succesorala de ce nu beneficiez de ajutor de incalzire? eleser eleser Parintii au decedat in urma cu 14 ani din motive financiare nu am facut dezbaterea succesoriala , mentionez ca sunt unic mostenitor ; as dori sa ma ajutati si ... (vezi toată discuția)