avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cin determinat ...se poate prelungi?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cin determinat ...se poate prelungi?

Buna ziua,
Prietena mea , cu care eu ma mai consult in domeniul RU, are urmatoarea pb.:
- o angajata pe perioada determinata, pe un post al alteia care se afla in CCC si care este aproape de final, da un examen la aceesi unitate pentru un post tot pe perioada determinata si ia examenul......intrebare: i se face alt CIM sau se prelungeste cel vechi (determinat) cu modificarea de functie ?
Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 28 Septembrie 2011
I se va face un contract nou. Cel vechi va inceta probabil de drept.
Astept si alte pareri....MS
CIM cu durata determinata poate fi prelungit pentru o durata determinata cu respectarea termenului prevazut de lege la art. 83. Prin actul aditional de prelungire a duratei contractului se modifica si functia si salariul in conformitate cu noile cerinte.
resurseumanealba a scris:

I se va face un contract nou. Cel vechi va inceta probabil de drept.

Nu este obligatoriu acest lucru ... se poate incheia un act aditional de prelungirea duratei c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata atenastef atenastef Am un salariat cu CIM, perioada determinata de una luna(angajat 11.07-11.08.2011). In cazul in care contractul respectivului, se va prelungi cu inca o luna ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata prelungit? luminita_gab luminita_gab un contract de munca incheiat pe perioada determinata, poate fi prelungit? in ce conditii? pentru ce perioada! (vezi toată discuția)
Clauza cim cipoo cipoo Buna ziua , va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea speta. Am semnat un contract de munca pe perioada determinata de 6 luni pentru un post de ... (vezi toată discuția)