avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... co-platitor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

co-platitor

buna ziua,as dori o lamurire/indrumare ce pot face?
sunt co-debitor la un credit titularul de drept nu-si plateste ratele de cca 800 zile,am primit instiintare de la banca,cum pot rezolva sit,pers resp lunar are venituri dar banca nu -i pune oprire pe salariu,banii sii insuseste si atat la tel nu poate fi contactata(persoana). multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters223878 , utilizator 17:36, 28 Septembrie 2011
Banca incearca recuperarea creditului fie de la debitor,fie de la codebitor.In caz ca il va recupera de la dumneavoastra, aveti la indemana calea actiunii in instanta impotriva debitorului pentru recuperarea sumei in cauza.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
ContSters145448, utilizator
n-am ptr ce o plati eu,in schimb cum pot gasi o cale de rezolvare legal macar/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant la "prieten" collen collen M-am bagat girant la prietena unui fost coleg pentru a recupera o suma care mi-o datora....Acum am primit tel de la banca ...rata este in urma cu 2 luni si ea ... (vezi toată discuția)
Co-imprumutat- executare silita Irinaaa10 Irinaaa10 Fostul meu prieten a luat un credit de la brd, el titular credit iar eu co-imprumutant. De aproape un an de zile nu a mai platit ratele iar banca m-a dat in ... (vezi toată discuția)
Legalitate ContSters223878 ContSters223878 buna dimineata,exista o cale de rezolvare legala ptr a putea da in judecata pe o pers care a obtinut un credit si nu achita lunar ratele? intreb eu in ... (vezi toată discuția)