avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM

Pana la sfarsitul anului trecut oamenilor care plecau din institutie li se dadea cartea de munca pe baza careia acestia puteau sa-si demonstreze functia, vechimea si salariul avut. In conditiile in care acum nu se mai completeaza carti de munca, cum isi demonstreaza salariatul functia si vechimea? Doar pe baza CIM si a actelor aditionale? Are angajatorul obligativitatea de a-i acorda la plecare o adeverinta cuprinzand elementele de salarizare si dinamica acestora de la 1 ianuarie 2011 si pana la data plecarii (in situatia in care salariatul nu cere acest lucru)?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 14:41, 28 Septembrie 2011
Angajatorul va elibera angajatului adeverinta de vechime.
andymaurul a scris:

Angajatorul va elibera angajatului adeverinta de vechime.


Adeverinta aferenta intregii perioade lucrate in institutie sau doar perioadei 01.01.2011 - data incetare CIM? Adeverinta va cuprinde si toate modificarile salariale pe perioade? Va fi o adeverinta similara cu cea care se elibereaza pentru dosarul de pensionare?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
Pop Izabela, utilizator
Pentru intreaga perioada lucrata in institutie,si va cuprinde bineinteles modificarile salariale si orice alte modificari indicandu-se actul aditional respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime srl alexandru andra alexandru andra O societate \\"SRL\\" a eliberat o adeverinta unui fost salariat, cu ce drepturi a avut la ei, perioada si spor de vechime....intrebarea este....aceasta ... (vezi toată discuția)
Adeverinta feherviolam feherviolam Buna seara ! Va rog frumos sa-mi dati si mie o lamurire asupra faptului in care am fost functionar public cu carte de munca in ian si febr.2011 si dupa ... (vezi toată discuția)
Adeverinta Doina Elena Doina Elena Care este ultimul model de adverinta de vechime care se elibereaza dupa ianuarie 2011 , agreat de ITM? Va multumesc! (vezi toată discuția)