avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare medicala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare medicala

Buna-ziua as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva si anume:daca parintii mei nu lucreaza nici nu sunt in pensie dar eu lucrez pot sa ii trec la mine in intretinere ca sa beneficieze de asigurare medicala(un fel de coasigurat) dar mentionez ca nu avem aceeasi adresa.
Va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns daca ma poate ajuta cineva.
Claudiu
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 09:27, 29 Septembrie 2011
conditiile pentru a deveni coasigurat le puteti afla direct de la Casa de asigurari de sanatate din judetul dvs. Acolo se vor verifica conditiile indeplinite de parintii dvs in sensul solicitat si daca se poate, desigur ca nimic nu va sta in cale de a se proceda la admiterea cererii dvs.
Cel mai indicat este sa luati legatura cu Casa de Asigurari de Sanatate de pe raza unde isi au parintii domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari de sanatate vasilica90 vasilica90 Buna ziua. Tatal meu este in spital de aproximativ o saptamana si nu are asigurare deoare nu lucreaza si nu realizeaza nici un venit si nici pensionar nu este. ... (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat ildis ildis sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite? (vezi toată discuția)
Cum dobandesc calitatea de coasigurat? Mira_A Mira_A Buna ziua, care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a dobandi calitatea de coasigurat? cui ma adresez? angajatorului sotului? va rog modele ... (vezi toată discuția)