avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Evaziune fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Evaziune fiscala

pot fi condamnata pt evaziune fiscala daca in perioada supusa controlului am fost in concediu de crestere copil si am imputernicit pe sotul meu la notar ,sa exercite functia de administrator delegat?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:11, 29 Septembrie 2011
daca faptele savirsite au drept ca autor sotul dvs atunci el va fi cel tras la raspundere. exista notiuni de administrator de fapt si administrator de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator statutar carmendehelean carmendehelean Un SRL are 4 asociati.Administratorul statutar numit si inregistrat la camera de comert intra in concediu pt crestere copil.Ce trebuie facut in acest ... (vezi toată discuția)
Imputernicire legala sau autorizare pentru semnarea documentelor in numele unei anumite persoane fizice sau juridice Elis91 Elis91 Buna ziua, De curand mi-am infiintat un SRL si nu pot fi peste tot ca sa pot semna documente, deoarece am un bebe mic, de aceea doresc sa-l imputernicesc pe ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala gemilia gemilia buna,in anul 2007 luna martie am cesionat socieate srl si era ceva datori la buget sanatate si alea obligatori nu stiu exact suma ,srl l-am cesionat cu active ... (vezi toată discuția)