avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale modificare statut srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

modificare statut srl

Buna ! Am si eu o intrebare scurta ca pe la noi prin Sibiu citi oameni atitea pareri.
Vreau sa preiau un srl al tatalui meu si trebuie sa ii schimb asociatul, administratorul si sa ii mai adaug 2 CAEN-uri........ acum urmeaza intrebarea...... chestiile astea tre facute prin act notarial sau printr-o hotarire a asociatului pe care o inregistrez la ONRC?

Si inca o intrebare ...... are cineva idee cit costa asta?
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 23:01, 28 Septembrie 2011
@alberto.. chiar sinteti sigur ca contractul de cesiune nu trebuie autentificat? eu stiam ca trebuie, de aceea va intreb.
Exista o exceptie: contractele de cesiune cu titlu gratuit se considera donatii si trebuie facute la notar in forma autentica (nu la avocat). Eu nu am mai facut un astfel de act de prin 1999 cred.
Dar toate contractele de cesiune la valoare nominala se fac sub semnatura privata.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere asociat din srl cu doi asociati nina_rebegea nina_rebegea buna ziua! care este procedura de urmat in cazul retragerii unui asociat din srl cu doi asociati pe cale amiabila? am inteles ca se face un act aditional ... (vezi toată discuția)
Cesiune actiuni catre o pj din olanda adinaadina adinaadina Am urmatoarea speta: SC X SA are 2 asociati: o persoana fizica si una juridica. PF vrea sa cesioneze toate actiunile sale la o societate din Olanda ([i]de fapt ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga modificare asociati viorictin viorictin Buna seara, am cautat pe net,un model pentru hotarare AGA-privind o modificare,din 2 asociati ramne 1,cel care este si administratorul societatii,si tot un ... (vezi toată discuția)