avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administrator firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administrator firma

-un srl cu 2 asociati sot si sotie 50% fiecare-sotia a decedat
-nu au copii
-sotia are parinti
-firma are sediul in casa parintilor sotiei cu care are incheiat un contract de comodat
-parintii sotiei au trimis sotului o instiintare ca inceteaza contractul de comodat in 3 zile
-succesiune nu s-a facut
-care e drumul cel mai scurt pentru ca firma sa-si schimbe sediul si sa poata functiona stiind ca procesul poate dura ;se poate face proces doar pt stabilirea procentajului parintii ramanand in firma sa fie administrata de sot?

Cel mai recent răspuns: simion otilia , utilizator 09:10, 29 Septembrie 2011
Am inteles ca sunteti asociat, aveti si calitatea de administrator in societate in momentul de fata?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
Flavius1984, utilizator
da sotul este administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu srl tilili tilili -am SRL 50% sotia 50% -sotia a decedat -copii nu avem -sotia are parinti si nu are frati --mostenirea nu e facuta -societatea are sediul cu contract de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere bunuri societate simion otilia simion otilia Am o societate SRL -sunt asociat 50% cu sotul care a decedat -nu sunt urmasi -sotul are parinti- nu are frati -societatea are mijloace fixe ... (vezi toată discuția)
Mostenire sot supravietuitor simionnicolae simionnicolae Va rog sa-mi spuneti ce drepturi si obligatii am in urmatoarea situatie: -impreuna cu sotia aveam SRL fiecare 50% -mijloacele fixe cu care lucram le-am ... (vezi toată discuția)