avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... accident circulatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

accident circulatie

intrebare intrabatoare. in urma cu cateva zile un prieten de-al meu a facut un accident de circulatie, practic a franat sa evite o caruta si a fost lovi in spate de o alta caruta fiind proiectat intr-un cap de pod (vina este in mod evident a celuilalt). Problemele de-abia acum intervin, pe deviz de la service apare ca pentru a fii reparata este necesara suma de 16.000 lei, iar cei de la asdigurari nu ii acorda decat 3.100 lei. Mentionez ca soferul conducea o masina de serviciu (dar nu stiu daca era in timpul programului). Acum el pe cine da in judecata? soferul, firma sau societatea de asigurari
Cel mai recent răspuns: Gabriel Tudor , Avocat 01:04, 12 Septembrie 2008
ADICA CUM o masina a fost lovita in spate de o carutas, crec ca-i test de atentie, daca nu-i la misto
mi-am cerut scuze mai jos daca erai atent. ...a franat sa evite o caruta si a fost lovit in spate de un alt AUTOVEHICUL.... sry

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Intervenient dosar civil! andreicrm andreicrm Buna ziua , Am fost chemat in judecata ca intervenient intr-un dosar civil intre doua societati de asigurari ..am facut un rca,iar intre timp am lovit pe ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident auto, noaptea, cu o căruță nesemnalizată. pot obține despăgubiri pentru reparația mașinii? Cristina Apatiei Cristina Apatiei Va rog sa imi spuneti daca as putea obtine despăgubirile pentru reparația mașinii, accidentul fiind provocat de o căruța nesemnalizata încărcată cu ... (vezi toată discuția)