avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungirea suspendarii(concediu fara salar) ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungirea suspendarii(concediu fara salar) contractului de munca

Buna ziua.Am o angajata care este in concediu fara salar si doreste prelungirea acestuia cu inca cateva luni.Angajatorul a aprobat cererea.Intrebare: decizia se face pentru prelungire in acest caz in baza carui articol, lege etc, sau o decizie noua pentru a doua perioada de suspendare.Mentionez ca intre cele doua perioade nu e intrerupere.
Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: ionescu45 , utilizator 11:00, 4 Octombrie 2011
Presupun ca salariatul dv.a depus la societate o noua cerere de prelungire a CFP. avand o perioada de incadrare.Pe baza acesteia e normal sa se intocmeasca o noua decizie ce va fi transmisa prin revisal in 20 de zile lucratoare de la data noii suspendari a CIM
Se emite o noua decizie de prelungire a suspendarii CIM avand in vedere cererea pe care salariata a depus-o la societate pentru o noua perioada de concediu fara plata. In termen de maximum 20 de zile lucratoare de la data prelungirii suspendarii se va inregistra in Revisal.
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract plus mobile plus mobile Buna ziua, am un angajat care este incadrat din data de 18.08.2011 pe perioada determinata pe 3 luni si pe data de 19.09.2011 a inaintat o cerere in care ... (vezi toată discuția)
Data decizie suspendare si data de incetare a suspendarii cim pentru cfp grigoree grigoree Daca am un salariat care a facut cerere de CFP pentru perioada 01.11.2011-14.11.2011 ce data trebuie sa aibe: - decizia de suspendare a CIM si - decizia de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)