avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Comercial - actualizarea prejudiciului conform ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Comercial - actualizarea prejudiciului conform indicelui de inflatie

Actualizarea prejudiciului conform indicelui de inflatie este facuta automat de judecator sau trebuie sa depun cerere in instanta pentru a cere aceasta actualizare?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:10, 29 Septembrie 2011
Trebuie depusa cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii ? quite_boyy quite_boyy Poate ma ajuta cineva ma indruma si ma lumineaza si pe mine,am uncontract de v-c pe legea 112,si am o hotarare in care trebuie sa ma duc sa imi ridic banii ... (vezi toată discuția)
Recurs- pot formula aceasta cerere? cristinabanciu cristinabanciu Buna ziua. Am urmatoarea nelamurire. Sunt parte intr-un proces care se afla in recurs, proces de evacuare in care eu trebuie sa platesc folos de tras pentru ... (vezi toată discuția)
Incasarea cautiunii de creditor br_nicku br_nicku Debitorul pensiei de intretinere a depus la instanta o cerere de suspendare provizorie a executarii si o cerere de contestatie la executare , cea din ... (vezi toată discuția)