a_p_a a scris:
Saptamana trecuta am fost implicat intr-un accident; eu am trecut pe culoarea verde a semaforului si perpendicular a venit unul si a trecut pe rosu, si l-am lovit.
Multi trec pe rosu. Se uita colegii la mine ca "la urs ", ca stau la trecere de pietoni cand e rosu si nun trece nici o masina. Imi spun "ma tu nu esti normal, nu vezi ca semaforul ala e inutil". Am alta parere. Mai stau si privesc intersectia ca unde sa ma grabesc ? La moarte ?
La politie, amandoi am declarat ca am trecut pe verde.
Mare greseala e sa nu stai in adevar.
Initial, politistul a spus ca nu are ce sa ne faca, sa ne descurcam intre noi, iar apoi a spus ca il crede pe celalalt si mie mi-a suspendat permisul. Eu nu am semnat procesul verbal si prin urmare nu-l am. Ulterior am inteles ca ar fi trebuit sa scriu in el ca nu sunt de acord si sa il semnez, dar nu am stiut ce trebuie sa fac.
Vrei sa tii sarpele la san cand e ingghetat si primul lucru care il face cand se incalzeste te musca.
Eu am 2 carti de vizita cu nr de tel: unul dintre cei 2 era in spatele meu si a trecut si el pe verde, iar celalalt era oprit la culoarea rosie a semaforului, dar din sensul invers al celui pe care l-am lovit; amandoi mi-au spus ca pot da declaratii in favoarea mea
Veti sta "putin pe tusa" pana cand se va incheia sanctiunea ori procesul va da un verdict in defasvoarea dvs. depinde de situatii pe care nu le puteti controla. Cat sunteti in proces puteti conduce " masini".
Eu am fost la politie, dar mi-au zis ca pana nu primesc procesul verbal acasa, nu pot face nimic. Am dovada pe 15 zile, si nu stiu daca o pot prelungi. Eu lucrez ca sofer auto si am mare nevoie de permis. Ce pot face?
Primul lucru as contesta in instanta procesul verbal. Un avocat poate gasi vicii care il poate anula sau exceptii care vas pot salva.
Personal as aborda problema cu politia direct si in adevar.
Le+as spune: Din soferie imi castig painea. Am gresit in afirmatii. Nu stiu ce a fost in capul meu. Va rog sa ma ajutati sa rezolvam problema pentru ca sunt de acord cu deciziile privind masurile pe care le luati dar "nu imi luati painea de la gura".