Buna seara! As avea si eu nevoie de un sfat, va rog frumos!
Saptamana trecuta am fost implicat intr-un accident; eu am trecut pe culoarea verde a semaforului si perpendicular
a venit unul si a trecut pe rosu, si l-am lovit. La politie, amandoi am declarat ca am trecut pe verde. Initial, politistul a spus ca nu are ce sa ne faca, sa ne descurcam intre noi, iar apoi a spus ca il crede pe celalalt si mie mi-a suspendat permisul. Eu nu am semnat procesul verbal si prin urmare nu-l am. Ulterior am inteles ca ar fi trebuit sa scriu in el ca nu sunt de acord si sa il semnez, dar nu am stiut ce trebuie sa fac. Eu am 2 carti de vizita cu nr de tel: unul dintre cei 2 era in spatele meu si a trecut si el pe verde, iar celalalt era oprit la culoarea rosie a semaforului, dar din sensul invers al celui pe care l-am lovit; amandoi mi-au spus ca pot da declaratii in favoarea mea. Eu am fost la politie, dar mi-au zis ca pana nu primesc procesul verbal acasa, nu pot face nimic. Am dovada pe 15 zile, si nu stiu daca o pot prelungi. Eu lucrez ca sofer auto si am mare nevoie de permis. Ce pot face?
Va multumesc anticipat!
Astazi m-am intalnit cu respectivul sa ii dau o copie a asigurarii, si mi-a dat o copie a procesului verbal, iar maine merg la judecatorie. Sper sa rezolv ceva
Accident auto
Miruna1304
Buna ziua !!! Numele meu este Roxana si am nevoie de sfaturile cuiva cu cunostinte , acum 2 sapt am avut un accident auto cel cu care m.am tamponat sa spun asa ... (vezi toată discuția)