avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal nesemnat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal nesemnat

Buna seara! As avea si eu nevoie de un sfat, va rog frumos!
Saptamana trecuta am fost implicat intr-un accident; eu am trecut pe culoarea verde a semaforului si perpendicular
a venit unul si a trecut pe rosu, si l-am lovit. La politie, amandoi am declarat ca am trecut pe verde. Initial, politistul a spus ca nu are ce sa ne faca, sa ne descurcam intre noi, iar apoi a spus ca il crede pe celalalt si mie mi-a suspendat permisul. Eu nu am semnat procesul verbal si prin urmare nu-l am. Ulterior am inteles ca ar fi trebuit sa scriu in el ca nu sunt de acord si sa il semnez, dar nu am stiut ce trebuie sa fac. Eu am 2 carti de vizita cu nr de tel: unul dintre cei 2 era in spatele meu si a trecut si el pe verde, iar celalalt era oprit la culoarea rosie a semaforului, dar din sensul invers al celui pe care l-am lovit; amandoi mi-au spus ca pot da declaratii in favoarea mea. Eu am fost la politie, dar mi-au zis ca pana nu primesc procesul verbal acasa, nu pot face nimic. Am dovada pe 15 zile, si nu stiu daca o pot prelungi. Eu lucrez ca sofer auto si am mare nevoie de permis. Ce pot face?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: a_p_a , utilizator 22:15, 10 Septembrie 2008
Astazi m-am intalnit cu respectivul sa ii dau o copie a asigurarii, si mi-a dat o copie a procesului verbal, iar maine merg la judecatorie. Sper sa rezolv ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. va rog ajutati-ma cu un raspuns, astazi am avut un ... anca14cris anca14cris Buna seara. Va rog ajutati ma cu un raspuns, astazi am avut un accident rutier fara victime mai exact intr o intersectia trecand pe culoare verde a ... (vezi toată discuția)
Accident auto Miruna1304 Miruna1304 Buna ziua !!! Numele meu este Roxana si am nevoie de sfaturile cuiva cu cunostinte , acum 2 sapt am avut un accident auto cel cu care m.am tamponat sa spun asa ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea video poate fi proba in instanta? Marian Jumara Marian Jumara Am avut un accident de circulatie .Am patruns pe culoarea verde a semaforului electric pe directia inainte, si dupa ce am trecut de centrul intersectiei am ... (vezi toată discuția)