In afara banilor trimisi pt cheltuilei, in timpul casatoriei i-am trimis fostei sotii bani sa cumpere doua imobile. Le-a cumparat dar le-a pus pe numele a doua rude, nu pe al sau (ca sa nu fie bunuri comune cu mine si sa nu se imparta la partaj) si apoi s-a divortat. Intors in Ro am descoperit inselaciunea si am propus o solutie rezonabila - 50% pt fiecare. Fosta sotie nu este de acord. Vrea ambele imobilele pt ea (copii se afla cu mine). Am depus o plangere penala pt inselaciune. Unori martori li s-au luat declaratii superficiale, altii nu au fost audiati si nu s-au analizat toate inscrisurile depuse de mine. Procurorului a inteles gresit desfasurarea actiunii, a dictat rezolutie de neincepere a urmaririi penale si a recomandat actiune civila (bazata pe art 35 C. fam. - folosirea banilor trimisi). Nemultumit, am facut petitie la procurorul sef, dar acesta nu a raspuns in termen legal. Am depus petitia la judecatorie. Peste 3 saptamani se va judeca si am nevoie de un avocat din Iasi, specializat in asa ceva, care sa sustina cauza in instanta cu succes si sa obtina inceperea urmarii penale, s-au chiar inceperea procesului penal (daca judecatorul va considera ca exista suficiente probe).
Furt intre soti?
cuziamusia
Unul dintre soti aflat in strainatate ii trimte celuilalt sot aflat in Romania, o anume suma de bani pt ca acesta sa cumpere doua imobile in devalmasie. Dar ... (vezi toată discuția)
Partaj
cuziamusia
Acum 10 ani lucram (legal) in strainatate si i-am trimis sotiei (prin banca) 15 mii euro cu scopul sa cumpere doua imobile (pe numele ei, deci bunuri comune). ... (vezi toată discuția)